Te preocupa dezvoltarea armonioasa a personalitatii copilului tau?

''Nu pot!''

''Nu vreau!''

 ''Tu esti de vina!''

 ''Eu de ce nu am telefon ca alti copii?''

pot fi inlocuite cu

'' Pot orice imi propun!''

 ''Nu stiu INCA!''

''Singurul lucru care ma infurie sunt eu.''

''Sunt recunoscatoare pentru..''

 
 

UNIC-JURNAL

Nu degeaba acest jurnal poarta numele de

UNIC-JURNAL.
O data pentru ca este un concept unic in Romania și, a doua oara, pentru ca are ca principal protagonist un UNICORN, care devine un prieten de nadejde al posesoarei jurnalului 😁🦄.
Recompensele de la finalul fiecarui capitol au un rol foarte important la capitolul PRIETENIA PE BUNE, in codificare si decodificarea mesajelor secrete trimise prietenelor.
Nu va spunem mai multe. :)

SURPRIZE

Ceea ce copiii adora la acest jurnal este faptul ca...la finalul fiecarui capitol, ei gasesc un plic cu surprize. Surprizele sunt accesorii pentru coama unicornului. Cum care unicorn? 🦄

Ce este UNIC-JURNAL❓


Este un Jurnal de DEZVOLTARE PERSONALA, dedicat și adaptat fetitelor👧👩👩, structurat pe 5 saptamani de lucru, timp in care, copilul trece prin 5 teme de dezvoltare personala, care, prin sarcinile descrise, isi propun sa il conduca printr-o transformare interioara. 💖
Gandit ca un proiect curajos, obiectivul jurnalului este sa starneasca "momentul AHA" in mintea copilului, un moment cheie care se materializeaza in timp, in comportamentul, gandurile si vorbele copilului. 🎆
Exercitii, provocari, povesti, citate si multe alte surprize vor descoperi copilele in cele 5 teme saptamanale.

CELE 5 CAPITOLE


👉 CREDE IN TINE ( despre increderea in sine, cunoasterea valorii proprii, identificarea si aprecierea propriilor calitati)
👉 FII PERSEVERENTA ( despre importanta curajului si a perseverentei in obtinerea rezultatelor, despre modalitatile de solutionare a problemelor, despre obiective si cum sa iti urmezi visele)
👉 ESTI MAI MULT DECAT CEEA CE AI ( despre valoarea adevarata a omului, despre recunostinta si efectele ei, despre aprecierea celor dragi)
👉 PRIETENIA PE BUNE (despre adevarata prietenie si cum o recunosti, modalitati de comunicare secreta cu prietenele, exprimarea sentimentelor de prietenie)
👉 STINGE FOCUL FURIEI ( despre gestionarea starilor de furie, identificarea sursei, modalitati de calmare si solutionare)

2 IN 1

Unicornul este detasabil, de aceea putem spune cu incredere ca nu este doar un jurnal, ci va propunem un #Jurnal de #DezvoltarePersonala împreună cu o #jucarie inedita, a carei coama poate fi aranjata dupa imaginatia copilului, astfel exersand #motricitatea fina a mainilor, imaginatia, concentrarea si multe alte abilitati.

#UNIC-#JURNAL este recomandat #fetitelor cu varste cuprinse intre 6-12 ani, dar unicornul fiind detasabil, poate fi utilizat si de catre copiii cu varste mai mici, urmand ca la varsta potrivita sa li se inmaneze si jurnalul.

VA URMA

Vor urma si alte capitole atasabile la jurnal pe teme deosebit de importante si actuale, cum ar fi:
BULLYNG, GANDIRE CRITICA DAR CONSTRUCTIVA, OPTIMISM, COMUNICARE EFICIENTA, EMPATIE, IERTARE, FRICA si multe altele.

 

1/51
Contact

0752.539.176

©2019 by Hocus Pocus Box. Proudly created with Wix.com